Er is niks zo lekker als trainen in de buitenlucht!

Een outdoor training van Sportivity Club is nooit saai! Onze trainingen kenmerken zich door oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, dips, lunges, uitvalspassen, squat, jumps en sprintjes. Om de trainingen extra divers te maken gebruiken wij verschillende materialen en attributen zoals TRX-en, gewichtsballen, kettlebelts, springtouwtjes, bokspads en handschoenen etc.

We hebben verschillende soorten niveaus qua trainingen, zodat echt iedereen mee kan doen! Zo hebben we NO Running trainingen voor de beginner, zwangere dame of wanneer je een blessure hebt. We hebben de EXTREME Bootcamp voor de doorgewinterde sporters en alles daartussen in. Ook trainen we in verschillende groepsgroottes. Wil je net wat meer persoonlijke aandacht ga dan voor een Small Group Training. Vind je het juist gezelliger en fijn om in een grotere groep te trainen kies je voor de Basis Bootcamp training. Kortom we hebben voor ieder wat wilt! We trainen in het mooie Park Molenwijk in Boxtel.

Doe mee en ervaar hoe leuk sporten buiten kan zijn!

We hebben BASIS Trainingen, PRO Trainingen of Personal Trainingen. Daarnaast kun je ons ook boeken voor bedrijfsuitjes, gast lessen, kinderfeestjes, teambuilding etc.

BASIS Training

Onze BASIS Bootcamp trainingen worden 5 keer per week aangeboden. Dit is een groepstraining met maximaal 20 deelnemers. Wil je flexibel trainen in groepsverband en niet gebonden zijn aan één dag in de week? Dan is deze training bedoeld voor jou.

vanaf €32,50

per maand

of €6,-

per training

Meer weten? info@sportivityclub.nl

PRO Training

Onze PRO Trainingen worden 15 keer per week aangeboden. Hieronder vallen de Small Group Training, No Running, EXTREME Bootcamp, BOKS Bootcamp en de vrijdagochtend training. Wil je nog meer flexibiliteit, een groter aanbod en in kleinere groepen trainen?  Kies dan voor een PRO training. 

vanaf €37,50

per maand

of €8,-

per training

Meer weten? info@sportivityclub.nl

Personal
Training

Vind je het fijner om samen met één trainer te sporten om jouw persoonlijke doelen sneller en beter te realiseren? Dan is een Personal Training hier uitermate geschikt voor. Je kunt ook de kosten delen en samen met een vriend(in), buurman/ vrouw etc. Dan heb je wel die persoonlijke begeleiding, maar deel je de kosten.  Informeer naar de mogelijkheden

vanaf €40,-

per training bij 1 persoon

Meer weten? info@sportivityclub.nl

OUTDOOR TRAININGEN

Er is niks zo lekker als trainen in de frisse buitenlucht!

Een outdoor training van Sportivity Club bestaat uit een actieve outdoor training waarbij conditie en kracht elkaar afwisselen.

De trainingen worden opgebouwd uit oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, dips, lunges, uitvalspassen, squat jumps en sprintjes.

Om de trainingen extra divers te maken gebruiken wij verschillende materialen en attributen zoals TRX-en, gewichtsballen, kettlebelts, springtouwtjes etc.

Een training bij Sportivity Club is nooit saai. Doe mee en ervaar hoe leuk sporten buiten kan zijn!

Bekijk onze trainingsmogelijkheden

Groeps
training

Onze groepstrainingen worden zes keer per week gegeven. Wil je flexibel trainen in groepsverband en niet gebonden zijn aan één dag in de week? Dan is deze training bedoeld voor jou.

vanaf €32,50

per maand

of €7,-

per training

Meer weten?

Small Group
Training

Wil je toch liever trainen in een kleinere groep tot maximaal 12 personen waardoor er nog meer ruimte is voor persoonlijke begeleiding en aandacht? Dan kies je voor onze Small Group training

vanaf €8,-

per training per persoon bij minimaal 12 personen

Meer weten?

Personal
Training

Vind je het fijner om samen met één trainer alleen te sporten om jouw persoonelijke doelen sneller en beter te realiseren? Dan is een Personal Training hier meer dan uitermate geschikt voor.

vanaf €40,-

per training per persoon

Meer weten?